Vihreän kuluttajan opas


7,90 

Tekijä: John Elkington & Julia Hailes
Alaotsake: Valitse ja vaikuta
Alkuperäinen julkaisu: The Green Consumer Guide (1988)
Kustantaja: WSOY
Painovuosi: 1992
ISBN: 951-0-18138-2 sidottu [Virh. ISBN: 951-0-18132-2]
Kuntoluokka: K5-

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 02415 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Paino440 g
Mitat21 × 14 × 2.9 cm
Lajityyppi

opaskirja, tietokirja

Painos

4.

Painovuosi

1992

Sidonta

kovakantinen, kuvakannet, sidottu

Kuvitus

grafiikka- ja taulukkokuvitus (mv)

Sivumäärä

422

Kuntoarvio

uudenveroinen

Vihreän kuluttajan opas

– Valitse ja vaikuta –

Jokapäiväiset valintamme vaikuttavat maapallon ympäristöön. Ostimmepa tavallisia tarvikkeita tai luksusta, voimme valita ympäristön kannalta paremmin tai huonommin. Myös käyttäytymisemme ja käytöstapamme rasittavat eri tavoin maan luonnonvaroja ja omaa elinympäristöämme.

Vihreän kuluttajan opas on koonnut yksiin kansiin pieniä ja suuria, ihmisläheisiä ympäristönsuojeluvinkkejä kaikilta tärkeimmiltä elämänaloilta. Oli tarpeesi tai suunnitelmasi mikä tahansa, tätä kirjaa voit käyttää helppona hakuteoksena, joka opastaa sinua tekemään ympäristöä vähiten rasittavia valintoja.

Aerosolit jotka eivät tuhoa ilmakehää. Luontoystävälliset paristot. Katalysaattorein varustetut »vihreät» autot. Trooppisten puulajien välttäminen kodinsisustuksessa. Energiaa säätävä valaistus, ruuanvalmistus, pyykinpesu ja lämmitys. Myrkytön kasviensuojelu. Eläimillä testaamattomat kauneudenhoitoaineet. Luomuelintarvikkeet. Matkailumuodot, jotka eivät tuhoa matkakohteita siinä määrin, että näiden alkuperäinen maisema ja kulttuuripiirteet elävät kohta yksinomaan matkailijan valokuva-albumissa. Näihin meidän pitäisi pyrkiä.

Vihreän kuluttajan opas perustuu Englannissa jättimenestyksen saaneeseen teokseen, jonka suomentaja Auli Kilpeläinen on sovittanut perinpohjaisesti Suomen oloihin käyttäen apunaan täkäläisiä asiantuntijoita.

— takakannesta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vihreän kuluttajan opas”