Tietoverkot


49,90 

Tekijä: Petteri Järvinen
Alaotsake: Opas tulevaisuuden tietoyhteiskuntaan
Kustantaja: WSOY
Painovuosi: 1994
ISBN: 951-0-19825-0 nidottu
Kuntoluokka: K4-

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 01836 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Paino785 g
Mitat21 × 15 × 2.5 cm
Lajityyppi

tietokirja

Painos

1.

Painovuosi

1994

Sivumäärä

439

Sidonta

kuvakannet, nidottu, pehmeäkantinen

Kuvitus

grafiikka- ja taulukkokuvitus (mv), ruutukaappauskuvitus, mv-kuvitus

Kuntoarvio

etulehdessä pieni omiste, lievää kulumaa kansissa, sisus moitteeton

Tietoverkot

– Opas tulevaisuuden tietoyhteiskuntaan –

Erilaiset tietoverkot yleistyvät nopeasti ja tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia niille, jotka osaavat hyödyntää uutta tekniikkaa.

Verkkoja käyttämällä jokainen, jolla on mikro ja modeemi, voi lähettää sähköpostia, siirtää itselleen tiedostoja sekä osallistua erilaisiin keskusteluihin Suomessa ja kaikkialla maailmassa. Tarjolla on myös monia sähköisiä palveluita, joista toistaiseksi vasta pankkipalvelut ovat löytäneet itselleen laajan käyttökunnan.

Mitä haasteita verkot asettavat äidinkielen opetukselle, tasa-arvolle, tekijänoikeuksille ja ihmisen kyvylle selvitä tietotulvasta? Mahdollistaako tietoverkko jonain päivänä suoran kansandemokratian tekemällä eduskunnan tarpeettomaksi? Onko joukkopako keinotodellisuuteen jo alkanut?

Tietoverkot-kirja esittelee lukijalle modeemi- ja tietoliikennetekniikan perusteet sekä opastaa havainnollisesti erilaisten verkkojen käyttöön. Kirja esittelee mm. harrastajien purkit (BBS), maailmanlaajuisen Internetin, Compuserven, kotimaiset Infotel- ja Telesampo-palveluverkot sekä lähitulevaisuuden kehitysnäkymät aina tiedon valtaväylään (information superhighway) asti.