Suojaverkko

(1 tuotearvio)

5,90 

Tekijä: Heinrich Böll
Alaotsake:
Alkuperäinen julkaisu: Fürsorgliche Belagerung (1979)
Kustantaja: Otava
Painovuosi: 1982
ISBN: 951-1-06887-3 sidottu
Kuntoluokka: K4+

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 06225 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Paino410 g
Mitat22 × 14 × 2.2 cm
Lajityyppi

kaunokirjallisuus

Painos

2.

Painovuosi

1982

Sidonta

kansipaperi, kovakantinen, sidottu

Kuntoarvio

lievää kellastumaa, muuten kuin uusi

Suojaverkko

– Fürsorgliche Belagerung –

Tämä länsisaksalaisen nobelkirjailijan uusi väkevä romaani pureutuu aikamme yhteiskunnan ja ihmisen kipeimpiin ongelmiin: väkivaltaan ja pelkoon.

Pääosassa on suuren lehtikonsernin pääjohtaja Fritz Tolmin perhe, mutta Tolmin perheen kohtalosta romaani laajenee panoraamaksi koko saksalaisesta yhteiskunnasta.

Fritz ja Käthe Tolm edustavat sekä taloudellista valtaa että mielipidevaltaa. Siksi he kuuluvat poliisin turvatoimien ykkösryhmään. Heidän jokaista askeltaan vartioidaan, heidän jokaista puheluaan kuunnellaan. Ja silti he pelkäävät — syystä; kuten käy ilmi. Perheen aikuiset pojat ovat irtautuneet perheestä. Heidän kauttaan romaanin rakentuvat kokonaan uuteen elämäntapaan pyrkivien vastakulttuurien maailmat.

Suojaverkko kertoo kolmesta päivästä Tolmin perheen elämässä. Näinä dramaattisina päivinä kulissit sortuvat, harhat perinteisen yhteiskuntamuodon jatkumisesta särkyvät. Ovatko pelko ja terrorismi tulleet jäädäkseen?

— kansilehdestä

1 arvio tuotteelle Suojaverkko

  1. sellisti

    Tämä oli kovaa kamaa 1980-luvulla. Enää ei oikein iske, kun Orwell on jo kylään tullu. Mutta kyllä nobelisti kirjoittaa osaa.

Lisää arvio