Raid ja tappajat


5,90 

Tekijä: Harri Nykänen
Kustantaja: WSOY
Painovuosi: 2008
ISBN: 978-952-459-861-3 nidottu
Kuntoluokka: K5 (uusi)

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 01554 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Paino150 g
Mitat18 × 11 × 1.6 cm
Lajityyppi

dekkari

Sarja

Loisto

Painos

4.

Painovuosi

2008

Sivumäärä

228

Sidonta

kuvakannet, nidottu, pehmeäkantinen

Kunto

Alamaailman torpedo saa peräänsä ulkomaiset palkkatappajat

Raid ja tappajat

Raidin vanha tuttu, pornokauppias Sundman, on elämänsä kusessa. Hänen pari vuotta aiemmin junailemansa kassakaappikeikka muistuttaa ikävällä tavalla olemassaolostaan, kun bolivialainen huumeliiga alkaa kaivata asianajotoimistosta kadonneita papereita, joissa on tulenarkaa tietoa heidän rahanpesu-operaatiostaan.

Ruotsissa vaikuttava liiga haluaa paperit takaisin hinnalla millä hyvänsä — ja nyt se on päässyt kaappikeikan tekijöiden kannoille. Helsinkiin lähetetään parhaat tappajat siivoamaan jälkiä. Asia koskee myös Raidia, sillä hän oli kyseisellä keikalla Ukin apuna. Lisäksi Raid on jo ennestään liigan tappolistalla hoideltuaan kaksi sen jäsentä, jotka olivat tulleet Suomeen etsimään banaanilastin mukana seikkaillutta kokaiinierää.

Vastus on niin vakavasti otettava, että Raid hyväksyy Sundmanin ja Ukin avunantotarjouksen: Marabou-liigan kolme viimeistä elossaolevaa jäsentä lyöttäytyy jälleen kerran yhteen.

Toinen Raidin vanha tuttu, komisario Jansson, on puolestaan saanut uuden esimiehen ylikomisario Tuomelan kuoltua. Lisäksi hän saa tutkittavakseen rahanpesuun liittyvän tapauksen, kun helsinkiläinen asianajaja hirttäytyy Länsiväylän ylikulkusiltaan aamuruuhkan aikana. Nopeasti kuitenkin selviää, ettei teko ole itsemurha vaan murha.

Jansson ja Raid ovat törmäyskurssilla jälleen, mutta onneksi myös kemia pelaa entiseen malliin.

Harri Nykänen pyörittää tauotonta rosvo ja poliisi -leikkiä, jossa roolit vaihtuvat yhtenään. Sankaruus on sukellettava esiin lietekaivon pohjalta.” – Juha Numminen, Apu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Raid ja tappajat”