Pallo hallussa

(1 tuotearvio)

5,90 

Tekijät: John Elkington & Julia Hailes
Alaotsake: Vihreän elämän opas
Alkuperäinen julkaisu: Manual 2000 — Life Choices for the Future You Want (1998)
Kustantaja: WSOY
Painovuosi: 2000
ISBN: 951-0-23424-9 nidottu
Kuntoluokka: K5-

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 02920 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Paino530 g
Mitat20 × 13 × 3.5 cm
Lajityyppi

opaskirja, tietokirja

Painos

1.

Painovuosi

2000

Kuvitus

mv-piirroskuvitus

Sidonta

kuvakannet, nidottu, pehmeäkantinen

Sivumäärä

509

Kuntoarvio

melkein kuin uusi

Pallo hallussa

Vihreän kuluttajan oppaan (1992) tekijöiden uusi kirja on helppolukuinen, yleisotteeltaan optimistinen ja lukukokemuksena vapauttava.

Teos ei tyrkytä valmiita malleja tyyliin »suosi tätä — vältä tätä», vaan antaa lukijalle eväitä omiin pohdiskeluihin. Aiheet ovat niitä, joista Suomessa parhaillaan keskustellaan: ruuan terveysasiat, ympäristöhormonit, lääketieteen etiikka, lisääntymisen säätely, ekoenergia, luonnonvarojen käytön tehostaminen, lapsityövoima, reilukauppa ja nettiasiat.

Pallo hallussa on tarkoitettu ihmisille, jotka suhtautuvat toiveikkaasti tulevaisuuteen, koska tietävät omilla valinnoillaan voivansa vaikuttaa siihen, millainen tämä tulevaisuus tulee olemaan.

— takakannesta

1 arvio tuotteelle Pallo hallussa

  1. sellisti

    Fiksu kirja. Ei tyrkytä mitään, mutta antaa aihetta ajatella. Runsaasti kouriintuntuvaa tietoa. On myös kestänyt aikaa [järkyttävän] hyvin. Maapallo edelleenkin painii kasvavan jätekuorman alla, meidän jokapäiväinen krääsämme ei näytä katoamisen merkkejä ja omat valinnat ovat ratkaisevia. Jokainen voi tehdä muutoksen itse — tämä kirja kertoo miksi, ja osin myös miten.

Lisää arvio