Moskiittorannikko

(1 tuotearvio)

14,90 

DVD

Ohjaus: Peter Weir
Julkaisuvuosi: 1986
Alkuperäinen nimi: The Mosquito Coast
Lajityyppi: draama, seikkailu
Pääosat: Harrison Ford, Helen Mirren, River Phoenix, Martha Plimpton, Conrad Roberts, Andre Gregory, Jadrien Steele, Hilary Gordon, Rebecca Gordon, Jason Alexander

Formaatti: normaali DVD
Alue: 1
Kunto: K3
Tekstitys: EI suomi. Englanti, ranska

HUOM. Tämän levyn toistamiseen vaaditaan ns. aluekoodivapaa DVD-soitin.
Dvd-levy on 2-puolinen ja sisältää kaksi eri versiota: widescreen (laajakuva) ja full screen (4:3). Elokuvat ovat muuten täysin samat, samoin tekstitykset. Suomennosta ei tälle elokuvalle ole valitettavasti saatavilla.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 06391 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Paino85 g
Kotelo

snap case

Kannen kieli

englanti

Levyjen määrä

1

Kieli (puhe)

englanti

Ikäraja

PG (Parental Guidance)

Kuntoarvio

moitteeton kunto

****
»Vastly entertaining. Harrison Ford’s finest hour.»

– Richard Freedman, Newhouse Newspapers

Moskiittorannikko

– The Mosquito Coast –

Allie Fox (Harrison Ford) is fed up with an America that »buys junk, sells junk, eats junk.» So with a mocking »Goodbye, America! Have a nice day,» the brilliant inventor (nine patents, six pending) leads his trusting wife and four children into the remote jungles of Central America to carve out a new society.

After teaming up on Witness, Ford and director Peter Weir reunite for this adventure about utopia gone haywire. A movie icon for Star Wars’ Han Solo and Indiana Jones, Ford here explores the dark side of heroism — and creates a spellbinding character from the pages of Paul Theroux’s bestseller. Helen Mirren, Martha Plimpton and the late River Phoenix co-star.

— back cover


Allie Foxilla on itsepintainen unelma: hän haluaa paeta perheineen puhtaaseen, turmeltumattomaan maailmaan, viidakkoparatiisiin. Omalaatuinen keksijä on kurkkuaan myöten täynnä amerikkalaista elämänmuotoa, pikaruokaa, televisiota, saasteita, rikoksia.

Ja Allie toteuttaa unelmansa; hän pakkaa vaimonsa, kaksi poikaansa ja kaksostyttönsä laivaan, joka matkaa Moskiittorannikolle. Uskomattomalla sisulla hän lähtee rakentamaan elämäänsä tyhjästä, ainoana muistona sivistyksestä jääntekokone, jonka hän on itse keksinyt.

Paul Theroux on kirjoittanut riemastuttavan ja samalla traagisen romaanin Allie Foxin unelmasta, joka muuttui painajaiseksi. Ohjaaja Peter Weir (»Todistaja») on ohjannut siitä kiehtovan ja persoonallisen elokuvan, jonka käsikirjoituksen on tehnyt itsekin ohjaajana kunnostautunut Paul Schrader. Allie Foxin vaikean roolin esittää loistava Harrison Ford tunteella ja taidolla.

1 arvio tuotteelle Moskiittorannikko

  1. sellisti

    Ekologinen sanoma. Jumalan selän takapiha. Ja Helen Mirren. Ai nii, Indykin siellä, oliko sillä lasso?

Lisää arvio

Medialevyissä ovat käytössä, hieman mutkia oikoen, seuraavat koodit:

DVD

0 = Kaikki alueet
1 = Yhdysvallat ja Kanada
2 = Suomi, Eurooppa
3 = Aasia
4 = Australia, Uusi-Seelanti, Meksiko, Keski-Amerikka, Etelä-Amerikka
5 = Venäjä, Itä-Eurooppa, Intia, Mongolia, Afrikka
6 = Kiina

Blu-Ray

A/1 = Yhdysvallat, Itä-Aasia, Kaakkois-Aasia
B/2 = Suomi, Eurooppa, Afrikka, Lähi-itä, Etu-Aasia, Australia, Uusi-Seelanti
C/3 = Keski-Aasia, Itä-Aasia, Etelä-Aasia, Itä-Eurooppa

[Lähde: Wikipedia]

Kaikki POPdivarissa myytävät medialevyt on pikatestattu. Testilaite on DVD/Blue-ray-soitin LG BP330. Ongelmia ei ole toistaiseksi havaittu. Kannattaa kuitenkin huomioida, että mm. eräät tietokoneet ovat herkempiä esim. hiusnaarmujen suhteen.