The Beatles ja usko rakkauteen

(1 tuotearvio)

19,90 

Tekijä: Steve Turner
Alkuperäinen julkaisu: The Gospel According to the Beatles (2006)
Kustantaja: Kirjapaja
Painovuosi: 2008
ISBN: 978-951-607-516-0 sidottu
Kuntoluokka: K5 (uusi)

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 03869 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Paino505 g
Mitat22 × 16 × 3.3 cm
Lajityyppi

elämäkerrat ja muistelmat

Painos

1.

Sidonta

kansipaperi, kovakantinen, sidottu

Sivumäärä

362

Kunto

The Beatles ja usko rakkauteen

– The Gospel According to the Beatles –

Mikä oli Liverpoolin suurten poikien sanoma? Millaiselta henkiseltä ja jopa hengelliseltä pohjalta nousivat hitit kuten »Love Me Do», »Help!», »Yellow Submarine», »All You Need Is Love», »Within You without You» ja »Let it Be»?

The Beatlesiä pidetään yleisesti yhtyeenä, joka muutti maailmaa ja joka näytti suuntaa sukupolvelleen. The Beatles ei pelkästään ollut muutosten aiheuttaja. Beatlemanian aikana yhtyeen jäsenet muuttuivat itse monin tavoin sekä ulkoisesti että sisäisesti. Heidän tiensä hauskanpitoon keskittyneistä agnostikoista psykedeelisiksi mystikoiksi ja sukupolvensa oraakkeleiksi heijasti 1960-luvun ihmisen sisäistä etsintää.

Tunnustettu rock-journalisti ja kirjailija Steve Turner esittelee teoksessaan tutun tarinan tuoreesta näkökulmasta. Hän kuvaa Beatlesin jäsenten uskonnollisia ja maailmankatsomuksellisia taustoja ja vaiheita sekä yhtyeen tuotannossa soivaa sanomaa — ilosanomaa rakkaudesta. Aiemmin kuullusta kertomuksesta tulee huikea, tuore matka elämänkokoisiin ja elämää suurempiin kysymyksiin.

— takakannesta

1 arvio tuotteelle The Beatles ja usko rakkauteen

  1. sellisti

    Jos olet Beatlesiin ja uskontoon taipuvainen, etenkin kristinuskoon, tämä on viiden tähden kirja. Jos et ole, nauti silti kolmen tähden teoksesta. Hyvin kirjoitettu ja kattava. Beatles- ja Lennon-fanille täyttä tavaraa.

Lisää arvio