Antichrist

(1 tuotearvio)

5,90 

DVD

Ohjaus: Lars von Trier
Julkaisuvuosi: 2009
Alkuperäinen nimi: Antichrist
Lajityyppi: draama, kauhu
Pääosat: Willem Dafoe, Charlotte Gainsbourg, Storm Acheche Sahlstrøm

Formaatti: normaali DVD
Alue: 2
Kunto: K3
Tekstitys: EI suomi. EI englanti. Tanska, italia.

1 varastossa


Paino90 g
Kotelo

keep case (tavallinen muovikotelo)

Kannen kieli

englanti

Levyjen määrä

1

Kieli (puhe)

englanti

Ikäraja

K-18

Kuntoarvio

moitteeton kunto

Antichrist

Grieving for the loss of their infant son, a couple (Willem Dafoe and Charlotte Gainsbourg) retreat to the solace of their remote woodland cabin to repair their troubled marriage. But once there, nature itself turns against them and a terrifying journey into violence and chaos begins.

From the extreme imagination of acclaimed director Lars von Trier (Dogville, Manderlay), Antichrist is one of the most shocking, controversial and unforgettable horror films ever made.

— back cover


Mies ja nainen menettävät pienen poikansa, mikä aiheuttaa naiselle suunnatonta paniikkia ja tuskaa. Hänen miehensä on terapeutti, jonka ei kuuluisi hoitaa läheisiään eettisten sääntöjen mukaan. Silti he yrittävät selättää naisen ahdistusta sillä paikalla, jossa hänen tuskansa on kovimmillaan: Eedenissä, hylätyssä mökissä keskellä metsää.

Terapeuttisesta taistelusta tulee sukupuolten välinen sota. Naisen demonit siirtyvät mieheenkin, ja edes mies ei välty luonnon armottomalta ja synnynnäiseltä pahuudelta. Luonnon raakuus ottaa vallan, ja miehen järki ja rauhallisuus katoavat. Naisen pahuus villiintyy.

Antichrist on Lars von Trierin sukellus kauhuelokuvien maailmaan. Tanskalainen mestariohjaaja yllättää, vääntää ja kääntää päälaelleen kaikki genren vakiintuneet käytännöt. Willem Dafoe ja Charlotte Gainsbourg esittävät päärooleja viime vuosien kohutuimmassa ja puhutuimmassa elokuvassa. Tervetuloa Lars von Trierin omaan helvettiin.

— suomenkielisen dvd:n kansilehdestä

1 arvio tuotteelle Antichrist

  1. sellisti

    Tanskalainen von Trier tekee erikoisia elokuvia. Tässä vaikuttavassa draamassa mennään osin kauhun puolelle. Palkitsevaa katsottavaa, vaativalle katsojalle.

Lisää arvio

Medialevyissä ovat käytössä, hieman mutkia oikoen, seuraavat koodit:

DVD

0 = Kaikki alueet
1 = Yhdysvallat ja Kanada
2 = Suomi, Eurooppa
3 = Aasia
4 = Australia, Uusi-Seelanti, Meksiko, Keski-Amerikka, Etelä-Amerikka
5 = Venäjä, Itä-Eurooppa, Intia, Mongolia, Afrikka
6 = Kiina

Blu-Ray

A/1 = Yhdysvallat, Itä-Aasia, Kaakkois-Aasia
B/2 = Suomi, Eurooppa, Afrikka, Lähi-itä, Etu-Aasia, Australia, Uusi-Seelanti
C/3 = Keski-Aasia, Itä-Aasia, Etelä-Aasia, Itä-Eurooppa

[Lähde: Wikipedia]

Kaikki POPdivarissa myytävät medialevyt on pikatestattu. Testilaite on DVD/Blue-ray-soitin LG BP330. Ongelmia ei ole toistaiseksi havaittu. Kannattaa kuitenkin huomioida, että mm. eräät tietokoneet ovat herkempiä esim. hiusnaarmujen suhteen.